OM MEG

Rikke Waal ringer maanesten


SØKER DU INSPIRASJON OG TIPS TIL HVORDAN DU INNREDER DITT DRØMMEHJEM?


Da har du kommet til rett sted!

Jeg heter Rikke Waal, og jeg gir deg min inspirasjonsguide til hvordan du får et harmonisk, hjemmekoselig og ikke minst velfungerende hjem.

Her får du konkrete tips, de siste interiørtrendene og masse inspirasjon. Det beste fra to verdener – både det estetiske og det praktiske i en samlet pakke.


Mine tanker om interiør og styling

Jeg tror at noen av oss er født med en intuitiv følelse for hvordan man skal innrede et hjem, mens andre kanskje trenger en liten dytt for å vite hva vi egentlig liker og trenger.

Målet for oss alle er jo å få et hjem som både er hjemmekoselig, harmonisk og ikke minst velfungerende for sitt formål.

For meg er det magefølelsen som forteller meg om noe fungerer eller ikke. Små detaljer gir et samlet helhetsinntrykk, slik at alle elementene i et rom er like viktige.

Et hjem er mer enn et sted for å spise mat, sove og vaske klær – et hjem har sjel og personlighet, og er det stedet hvor man skal finne roen og være seg selv.

Jeg er i alle fall typen som elsker å være hjemme. Det beste som finns etter en lang dag er å sette seg i godhjørnet i sofaen, med masse puter i ryggen og en stor kopp med te. Da finner jeg roen og koser meg skikkelig.


Min bakgrunn

Jeg har bakgrunn fra både økonomi og markedsføring, og det er innen det kreative fagfeltet jeg liker meg best – kanskje fordi det henger så tett sammen med innredning.

Å lage kreative kampanjer, jobbe med tekst og visuell kommunikasjon syns jeg er kjempegøy. Jeg liker en kreativ utfordring!

Stringhylle med pynt, og et gullspeil fra House Doctor som henger på veggen


For alle henvendelser send meg en epost på rikke(@)rikkewaal.com


Trenger du hjelp til å innrede hjemmet ditt?

Jeg tilbyr personlig rådgivning og innredningshjelp. Ut fra dine ønsker og budsjett finner vi sammen de løsningene som gir deg og dine et hjem som er hjemmekoselig, harmonisk og velfungerende.

Du får ferdige moodboards, med konkrete forklaringer og stylingtips, samt linker til foreslåtte møbler og interiør.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Ser frem til å høre fra deg!