OM MEG

HEI – OG VELKOMMEN!

Mitt navn er Rikke og jeg elsker å skape inspirerende innhold. Foto, bilderedigering og interiør har vært mine store interesser fra barndommen av, og i de siste årene har også strikk blitt en viktig del av min kreative hverdag.

I tillegg har jeg en stor passion for merkevarebygging og sosiale medier, og jeg elsker å dele av min kunnskap og erfaring med andre – både her på bloggen, men også på mine to Instagramkontoer.

Jeg er utdannet innen både økonomi og markedsføring, og jobber i dag som regnskapsfører i dagligvarebransjen med litt markedsføringsoppdrag på siden.

@rikkewaal for interiør & hverdag

@rikke.knits for strikk & strikkeinspirasjon

De fleste kjenner meg kanskje fra strikkemiljøet på Instagram hvor jeg er fast medlem i Dailyknits sammen med 20 andre kreative strikkere. Kontoen har til hensikt å inspirere og motivere andre og vi har på under ett år fått over 10 000 engasjerte følgere! Kjempegøy!

 

MEN NÅ – LETS GO!

Denne bloggen har eksistert i over 10 år i ulike varianter, og med ulikt fokus. Når har jeg altså startet på ny fresh med et nytt konsept, nytt design og ny motivasjon! Jeg er kjempeklar for å skape inspirerende innhold for deg som liker interiør, strikk, foto og merkevarebygging!

Håper du blir inspirert ♥

Klem, Rikke


For alle henvendelser ta kontakt på:

E-post: rikke(@)rikkewaal.com

Instagram: @rikkewaal eller @rikke.knits