OM MEG

HEI – OG VELKOMMEN!

Mitt navn er Rikke og jeg elsker å skape inspirerende innhold. Foto, bilderedigering og interiør har vært mine store interesser fra barndommen av, og i de siste årene har også strikk blitt en viktig del av min kreative hverdag.

Jeg er utdannet innen både økonomi og markedsføring, og i tillegg til denne bloggen driver jeg to Instagramkontoer:

@rikkewaal for interiør & hverdag

@rikke.knits for strikk & strikkeinspirasjon

De fleste kjenner meg kanskje fra strikkemiljøet på Instagram hvor jeg er fast medlem i Dailyknits sammen med 20 andre engasjerte strikkere. Kontoen har til hensikt å inspirere og motivere andre medstrikkere og i løpet av 7 måneder har vi nesten 10 000 følgere. Så stas!

Denne bloggen har eksistert i over 10 år i ulike varianter, og med ulikt fokus. Når har jeg altså startet på ny fresh med et nytt konsept, nytt design og ny motivasjon! Jeg er kjempeklar for å skape inspirerende innhold for deg som liker interiør, strikk og foto.

Håper du blir inspirert ♥

Klem, Rikke


For alle henvendelser ta kontakt på:

E-post: rikke(@)rikkewaal.com

Instagram: @rikkewaal eller @rikke.knits