H&M Home duftlys

Favoritter til soverommet

Jeg har virkelig hoppet inn i interiørbobla igjen, og bruker mesteparten av ledig tid til å søke etter fine tekstiler, møbler og pynt som jeg kan dekorere med her hjemme. Jeg har lett frem noen av mine favoritter til soverommet denne gangen, og har fokus på å skape et rom komfort og avslapping. Det skal ikke mye til før et rom blir mer harmonisk og innbyr til et godt soveklima.

I flere uke når har jeg lett etter det perfekte nattbordet, og det har virkelig ikke vært enkelt. Enten er det for dyrt, for bredt, for dybt eller for lavt, men jeg tror jeg har landet på at dette i metall fra H&M Home er favoritten så langt ♥

bedroom moodboard

Og samtidig som jeg var inne på sidene til H&M Home så fant jeg også så mye annet fint! Jeg er veldig opptatt av balanse og kontraster mellom elementer, og prøver alltid å sette sammen interiør slik at det hverken blir for hardt eller for mykt.

For eksempel at det stramme nattbordet blir myknet opp av mykere elementer som tekstiler, puter og pledd med struktur. Jeg elsker dette sengetøyet i bomullskrepp, og sammen med pleddet og de flettede kurvene så blir de en perfekt motvekt til sort og kaldt metall.

HER ER MINE FAVORITTER TIL SOVEROMMET

Bedroom ideas

Og til slutt så må jeg bare nevne dette duftlyset! Jeg har nettopp kjøpt mitt andre. Himmelsk duft, god pris, drøy i bruk, og en dekorativ krukke, som kan brukes om igjen selv om lyset er brent ut. Jeg har vasket min og fjernet etikken, og bruker den nå som telysholder ;-)

Les mer om hvordan jeg skaper skikkelig hyggesteming hjemme her ♥

H&M Home duftlys

H&M Home duftlys

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.