Hygge med Harry Potter, tøfler og te

Hygge [hy`g:ə]

2020 ble året hvor det å hygge seg hjemme ble en aktivitet som toppet min liste. Hjemmekos og hjemmehygge er noe vi nordboere er ekstra opptatt av fra før, for i tillegg til korona så har vi også mørketid og vinter store deler av året. Da er det flaks for meg at jeg elsker å være hjemme og kose meg, for jeg hygger meg med så mangt og meget i eget selskap♥

HYGGE FOR MEG ER Å ..

.. tenne masse lys (og duftlys) og se på en god film eller serie. Anbefaler His Dark Materials på HBO.

Scandinavian living room

•••

.. lage en kopp te og strikke noen runder på et egoprosjekt. Her er jeg i Tonegenseren, som er strikket i dobbel tråd Påfugl-garn.

Tonegenseren og en varm kopp te

•••

.. bla gjennom mine favoritt inspirasjonsbøker, som også er perfekte som coffee table books! Kreativitet og inspirasjon kommer i så mange former, og jeg henter min fra bøker, blader, blogger, interiør, naturen og fra mitt eget hode.

String shelf with flowers, coffee table books and Kubus By Lassen candle holder

Mine største ønsker på interiørfronten for høsten 2020 finner du i innlegget Høstens interiørdrømmer

•••

.. fordype meg så langt ned i mitt kreative univers at hele stua blir omgjort til et kreativt kaos. Jeg elsker å teste ut nye ideer for foto, bilderedigering, strikk og interiør – og ofte blir disse kombinert.

Living room with creative chaos

•••

MEN MEST AV ALT ER HYGGE FOR MEG Å ..

.. være sammen med gode venner og familie. Ingenting er som å spise middag og ha strikkekveld med gode venninner, spille spill med familien, eller dra på hytteturer sammen. Det er sammen med andre jeg koser meg aller mest.

Mens året 2020 har bydd på utfordringer på den sosiale fronten, så har jeg funnet mine ting som jeg hygger meg med hjemme♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.