Stue innredet med sofa fra Sofacompany, Siesta-lenestol, sofabord i marmor og By Lassen lysestake

Høstens interiør-drømmer

REGN UTE, HJEMMEKOSELIG INNE

Regnet pøser ned der ute, og jeg sitter i favoritthjørnet av sofaen med en kopp te og drømmer meg bort i interiørets verden. Høsten har kommet for alvor, og snart går vi inn i mørketida. For min del betyr det å tilbringe litt mer tid hjemme og sysle med mine små hobbyer, og da er det superviktig for meg at det er ryddig, rent og ikke minst hjemmekoselig rundt meg for å kunne slappe av ordentlig ♥

Sofaen Vilmar fra Sofacompany

Sofa fra Sofacompany


DRØMMER MEG BORT

Her har jeg funnet frem til noen absolutte favoritter som står øverst på min ønskeliste for høsten: Vase fra Iittala, lampe fra Menu, dørmatte fra Heymat, pledd fra Elvang, lysestake og flaskeåpner fra Skultuna og puff fra Sofacompany.

Flaylat med høstdrømmer

Hva liker du best?

JORDFARGER OG TENTE LYS

Fargepaletten min for høsten inneholder duse jordfarger i beige og rosa, med innslag av gull og naturelementer. Hjemmekoselig for meg er å få opplevelsen av lunhet og varme, og mitt hjem som har hvite vegger overalt er avhengig av å ha mye tekstiler og elementer i varm eik for å myke opp.

Jeg gleder meg skikkelig til høst og innekos, og ikke minst tenne masse lys. Legg telysene på et sted hvor de er lett tilgjengelig så du lett kan bytte når de er utbrente. Jeg har satt mine i bokhylla, både for easy access og for dekorasjonens skyld.

Stringhylle med interiørelemter

Stringhylle med interiørelemter

Gjør denne høsten til en fin en ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.