Rød patentstrikk av Hip Wool liggende på et bord med saks og scrunchies

Chunky knits in progress

VERY BERRY RED

Altså, bare navnet på garnet sier jo sitt eller? Knallrødt. Og jeg elsker det! Det hele startet med et lite innfall, og en uke senere hentet jeg en pakke på posten og fylte opp kurven med 18 stk av disse lodne nøstene av Hip Wool i fargen Very Berry Red!

Hip Wool i fargen Very Berry Red

Patentstrikk

Jeg er allerede dødsforelska i denne dype, røde fargen, og klarte såklart ikke å vente med å legge opp til prosjektet de skal brukes til – nemlig Chunkypatentgenser av Witre Design! Hele genseren strikkes i patentstrikk, som jeg syns er kjempegøy å strikke. Strukturen som på magisk vis toner seg frem etter et par runder frem og tilbake er rett og slett bare WOW!

Hip Wool I fargen Very Berry Red

Patent høres kanske litt skummelt ut, men i virkeligheten er det ikke annet enn å strikke rett/vrang, lage kast og løfte løst av. Easy peasy! YouTube har mange bra videoer som viser teknikken. Prøv deg på patent ut også :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.