Keramikk fra HK Living

Keramikk er tilbake!

Oh yes, keramikk er tilbake! Og det har faktisk blitt så populært at det ofte har fått sin egen kategori på de fleste nettbutikker som selger utstyr til kjøkkenet – det er gøy!

2020-utgaven av keramikk er ofte glasert i enten lekre pasteller som rosa, blå og gul, men også i de klassiske naturfargede om du vil ha en mer avslappet stil ved kaffebordet.

Vil du vite mer om årets trendfarger? Fargekartet for 2020 viser oss mer kulørte enn farger enn tidligere – les mer om det i innlegget her.

SOMMERLIGE VIBBER MED KERAMIKK

Keramikk i seg selv gir meg med en gang assosiasjoner til sommer på hytta – og jeg drømmer om å ha et helt skap fylt med fargerike krus og skåler.

Se for deg et dansk sommerhus ved stranden. Hvitmalte lyse vegger, beige sofa overfylt med fargerike puter i alskens farger, flettede filleryer på gulvet – og på bordet en stor vase med tørket siv og blomster, omringet av et kaffeservise i keramikk i lyse sommerpasteller.. Drømmen!

Keramikkskåler fra Studio Arhoj

Jeg hadde lett etter den store skålen med sorte flekker i over ett år, før den plutselig bare stod foran meg på hylla i butikken. En gledens dag, mildt sagt! Begge skålene er fra Studio Arhoj.

ET UNIKT OG HÅNDLAGET PRODUKT

Det som er ekstra gøy med keramikk er jo at absolutt alt er håndlaget, slik at ingen produkter er like. Noen har kanskje et par skjevheter, eller at glasuren har rent nedover på en særegen måte, men det syns jeg bare er en del av sjarmen. Si ja til det uperfekte!

Keramikk fra Studio Arhoj

Keramikkskåler fra Studio Arhoj


I tillegg til Studio Arhoj @studioarhoj, som er min absolutte favoritt, kan jeg tipse om disse:

HK Living @hkliving

Mateus @mateuscollection

Zara Home @zarahome

Arket @arketofficial


Keramikk fra HK Living

Keramikk fra HK Living

Mugge fra Arket

Keramikk fra Arket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.