Fargeinspirasjon 2020 fra Jotun

Fargene du skal velge i 2020

DET GYLDNE ÅRET

2020 er virkelig det gyldne året! Den beige og gulaktige trenden fortsetter, men i år så ser vi også litt sterkere farger på fargekartet. Jeg er stor fan av Jotun sine fargekart, og her skal jeg presentere mine fargefavoritter fra dem.

Fjorårets farger var preget av duse pasteller i grå, beige og rosa. Les mer om de middelhavsinspirerte fargene her.

Fargeinspirasjon fra Jotun Lady

Beige varme toner som minner meg om de fargene sola skaper i naturen om høsten

Fargekart fra Jotun 2020

Er ikke 10683 Cashmere bare rålekker? / Fargekart og bilder er lånt fra Jotun

Årets fargekart består av farger som vi finner i den norske naturen om høsten. De fargene en lav høstsol skaper når den henger lavt på himmelen. Og de fargene som dukker opp når solen går ned.

Jeg har satt sammen inspirasjonsbildene fra Jotun i en kollasj med et bilde fra naturen som gir meg den samme stemningen. Hva syns du?

Fargeinspirasjon fra Jotun Lady

Den mørkeblå og klare fargen gir meg med gang assosiasjoner til de fargene vi ser i skogen når solen nesten har gått ned.

Farger fra Jotun 2020

Hvilken er din favoritt? / Fargekart og bilder er lånt fra Jotun

Disse fargene harmonerer bare så fint sammen syns jeg. Men så er jeg veldig lite vågal når det kommer til å male vegger hjemme, så aldri i verden om jeg maler stueveggen sennepsgul.


HVORDAN FÅ ÅRETS TRENDFARGER HJEMME UTEN Å MALE OM HUSET?

Et lite tips for å få trendfargene inn i hjemmet ditt er å bytte ut enkelte tekstiler med disse fargene. Putetrekk og pledd kan ofte kjøpes billig på butikker som for eksempel Kid Interiør og Kremmerhuset – og vipps så får du årets trendfargen uten å male om huset!


Håper du fikk litt innblikk i de fargene du skal velge i 2020 – jeg har i alle fall skaffet meg en mørkeblå velursofa så den overgår selv mine egne tips ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.