Den perfekte lenestolen

Siesta stol av Ingmar Relling

Etter flere måneder med leting etter den perfekte lenestolen, så fant jeg den til slutt! Og det gjemt oppe på loftet hos farmor av alle ting. Så snill som hun her så ville hun mer enn gjerne gi meg denne nydelig Siesta-stolen.

– Tusen hjertelig takk!

Den er i mørkt brunt tre med en pute i brunt skinn, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Den gled mildt sagt rett inn i interiøret her – eller jeg vil faktisk si at den ga hele stua et helt nytt løft!

Siesta stol av Ingmar Relling

Siesta stol av Ingmar Relling

SIESTA-STOLEN AV INGMAR RELLING

Siesta-stolen ble designet av Ingmar Relling i 1965, og er en av de store norske designklassikerne. Den har faktisk funnet veien helt til The White House i USA på slutten av 70-tallet, mens Jimmy Carter var president. Så kult! (kilde: Mats Linder)

Siesta stol av Ingmar Relling

Den er også perfekt for små leiligheter da den ikke er så romstor, i tillegg til at den er veldig elegant bygd i et luftig design. Tommel opp! Små leiligheter oppleves ofte enda mindre av store og tyngende møbler, og det vil vi jo ikke?

Men det aller beste med den er selvsagt sittekomforten! Den er så behagelig å sitte i, og selv etter alle disse årene er putene fortsatt faste og fyldige. Det brune skinnet er bare så fint.

SIESTA SIESTA .. MAñANA MAñANA

Siesta stol av Ingmar Relling

Sjekk de fine detaljene da – syns det bare er sjarmerende og fint at den har noen bruksmerker♥

Siesta stol av Ingmar Relling

Velkommen frem i dagslyset!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.