De fineste lysestakene og duftlysene til jul

Duften av jul

Det beste duftlyset til julen

Som selvutnevnt duftlys-elsker og interiørjunkie så er det jo ikke ordentlig jul uten juleduftlyset fra Skandinavisk – eller hva? Duften av kanel, anis og et hint av granbar er uslåelig for min duftlys-elskende nese. Men det er også veldig gøy og enkelt å sette sammen sitt eget duftlys:

Tips! Kjøp kanelstang og anisstjerner på butikken, og dander det på et fat eller i en skål med litt fersk granbar. Gjerne kombiner det med et telys eller to, med en telysholder i gull eller dyp julerød. Og vipps så har du ditt eget hjemmelagede duftlys♥

De fineste lysestakene og duftlysene til jul

De fineste lysestakene og duftlysene til jul

De fineste lysestakene og duftlysene til jul

GETTING READY FOR THE CANDLE SEASON

Endelig fikk jeg Kubus by Lassen i hus(kjøpt hos Rum21, ikke sponset)! Lysestaken jeg har siklet etter i sikkert 5 år nå, og som jeg er sistemann ut til å skaffe meg.. Men it-lysestake eller ei, jeg syns den er nydelig. Ikke minst er den også den perfekte adventsstaken.

Har allerede kjøpt noe småtteri å pynte den med før lysene skal tennes èn etter èn på søndagene fremover. Men det får dere se senere, jeg syns at julestemningen skal snike seg innpå sakte men sikkert. Funderer litt på hvilken farge jeg skal ha på adventslysene da jeg ikke er noe glad i lilla.. tror det muligens blir røde lys, men skal se litt hva jeg finner : )

Elsker å bare være hjemme en kveld med masse tente lys, ullgenser og en koselig (jule-) film♥ Flere enn meg som har en liten guilty pleasure med julefilmene på Netflix? De er ekstremt klisje på en erke-amerikansk måte, men likevel ganske koselige. Perfekt for en rolig søndag når julestria setter inn.

De fineste lysestakene og duftlysene til jul

Nå kan julen bare komme – må bare fikse litt julegaver først. Listen er så og si klar, og jeg skal kose meg med både innkjøp og innpakking. Jeg syns innpakningen er minst like viktig som innholdet, og liker litt for godt å pusle med små detaljer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.