Festningen Festivalen 2019

HØSTEN 2019

Det er ingen hemmelighet av høsten er min favorittårstid. Når luften er litt crispy og sola fortsatt varmer. Og jeg kan ta frem alle min chunky strikkagensere, men fortsatt nyte deilige løpeturer ute. Det er ikke noe finere enn når løvet på trærne endrer farge fra grønt til rødt, gult og oransje. Det gir meg bare en skikkelig god følelse, høstfølelsen♥

The most colorful time of the year

Oktober har så vidt startet og det er mye gøy i kalenderen allerede. Først ut er tur til København med nye jobben, som blir nok en real kosetur med fine folk! Shoppebudsjettet er oppdatert og handlelista er så og si klar – så jeg er ready for take off. Og i slutten av måneden blir det hyttetur med barndomsgjengen. Gleder meg til masse masse til vin, god mat og topp stemning!

Denne høsten har det allerede skjedd mye! Jeg har byttet jobb, kommet meg ordentlig inn i leiligheten, vært i Amsterdam, vært på festival, og ikke minst nådd mitt store treningsmål: Å løpe halvmaraton! Her kommer en liten oppsummering av høsten så langt:

Min august & september 2019

TUR TIL AMSTERDAM

I midten av august reise jeg og mine kolleger til Amsterdam! Dette ble den siste turen med gjengen før jeg skulle starte i ny jobb. Amsterdam er virkelig en HERLIG by. Så fint, koselig og masse liv! Min lille reiseguide fra Amsterdam-turen finner du her.

Festningen Festivalen 2019

FESTNINGEN FESTIVALEN

For en heeeelg! Min gode venn Lena kom opp fra Oslo for å delta på årets happening, og vi var en stor gjeng som koste oss max hele helgen. Døde litt inni meg under Karpe, og var nesten litt på gråten fordi det var så bra♥ Vi danset oss gjennom både fredagen og lørdagen, sang av full hals og drakk masse øl. Det er jo dette som er sommer, hæ? Det var i alle fall et kjempebra arrangement, og ikke minst veldig deilig å kunne ha på seg jeansskjørt og en t-skjorte i sommervarmen UTEN regnfrakk. Tommel opp!

Rikke Waal halvmaraton på Trondheim Maraton 2019

HALVMARATON 7. SEPTEMBER

Årets største treningsmål skjedde faktisk på bursdagen min, nøyaktig èn uke etter Festningen – nemlig å løpe halvmaraton på Trondheim Maraton! Før jeg startet treningen til dette så var det lengste jeg hadde løpt 12 km, og nå skulle jeg plutselig løpe dobbelt så langt. Føltes litt uoppnåelig, men det har virkelig vært gøy hele veien! Takket være det gode været denne sommeren har det vært en fryd å løpe ute. Min løpeglede har i alle fall fått seg en skikkelig boost!

På selve løpsdagen var det litt kjøligere i lufta som egentlig bare var helt perfekt, og jeg klarte tidsmålet mitt med 1 minutts margin. Jeg kikket ikke på klokka underveis da jeg egentlig bare ville klare å fullføre, så ekstra gøy at jeg klarte det. Og det mest positive med tida mi er at den er godt mulig å slå neste år. Allerede påmeldt :-)

Rikke Waal Home

MY HOUSE

Og sist men ikke minst – jeg har endelig kommet ordentlig på plass i leiligheten! String-hyllene er montert, tv’n henger på veggen, det er mat i kjøleskapet og jeg elsker elsker elsker min mørkeblå velursofa fra The Sofa Company. Flere bilder av sofaen finner du innlegget her. Veldig deilig å føle seg hjemme og ha litt orden på ting. Apropos det så må ingen finne på å se inni boden, men det er en annen historie.. Ønskelista over interiørting er fortsatt lang, men det blir med tiden! Nå skal jeg i alle fall nyte høsten med varm te fra fine tekopper, lodne tøfler og egenstrikkede ullgensere♥

Det kommer snart et eget innlegg med flere bilder fra leiligheten, stay tuned :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.