HJEMMEKOS

Slapper av i sofaen med tøfler på beina

HJEMMEKOS = HØSTKOS

Nå begynner det for alvor å bli kaldt ute, og det betyr jo ikke annet enn at det er tid for mer hjemmekos i sofaen! Jeg elsker høsten – og det er heller ingen hemmelighet at jeg elsker å være hjemme i min nye lille leilighet♥

Jeg har oppsummert min august og september i dette innlegget.

Nå som det meste er på plass av møbler og interiør, så passer det meg perfekt å bare nyte tilværelsen litt. Njuta på si! Høsten er jo den perfekte tida å kose seg innendørs på; tenne lys, finne frem ulltøflene, lage god mat og ha noe godt i glasset. Er du ikke enig?

Tente lys på marmorfat

Å tenne duftlys gir meg så utrolig mye. Lukten er jo èn (fantastisk) ting, men ofte så kommer lysene i så lekre beholdere også. Jeg elsker lysene til Skandinavisk, men et rimeligere og like godt alternativ er lysene til Bruka Design. Sett sammen ulike lysestaker på et brett – og et voilà! Mine er fra Skultuna, Skandinavisk og HappyHomes, og marmorfatet er fra H&M Home (ikke spons).

LEN DEG TILBAKE I SOFAKROKEN

Et bilde stående i en blå velursofa

Sofakroken med sofaen Vilmar fra The Sofacompany

Endelig kom bildet opp på veggen sammen med mammas gamle skomakerlampe. Syns de ble så fine sammen! Det ble straks litt mer hjemmekoselig i dette hjørnet. Så gøy at ting begynner å kommer på plass! Neste på planen er å få plass en String-hylle til og noe småtteri på ene veggen langs sofaen.


Tips!

Opprett en egen konto nettbanken for interiør (eller klær, reiser eller hva du enn ønsker å spare til) og ordne et fast trekk til denne kontoen hver gang du får lønn. Da kan du unne deg selv litt nytt innimellom som er utenom det ordinære budsjettet♥

Stringhylle med pynt, og et gullspeil fra House Doctor som henger på veggen

Gullspeilet mitt fra House Doctor har også fått kommet frem i lyset – etter et halvt år pakket inn i bobleplast.. Og det passet perfekt over denne hylla! Strevde litt med å ta bilde uten å reflektere meg selv eller sofakroken, men måtte bare få frem den fine overflaten i gull.

Den røde telefonen er arvegods fra godeste farmor og farfar♥ Så mange gode minner av den stående i vinduskarmen hjemme hos dem og ikke minst ringelyden. Den bærer også litt preg av å ha ramlet ned et par ganger.

Ute er det allerede blitt mørkt og regnet yrer forsiktig mot vinduene. Så nå skal jeg kose meg med litt varm drikke og nyte en sjeldent rolig kveld hjemme i sofaen. Litt blogging, litt lesing og kanskje litt strikking – helt perfekt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.