Nordisk Sommertopp strikket i Sandnes Line i fargen Terrakotta 4234

NORDISK SOMMERTOPP & FINE KANTMASKER

Nordisk Sommertopp av Witre Design som ligger på et sofabord i marmor.

Nordisk Sommertopp

Hadde aldri i verden trodd at jeg skulle bli en strikker. Men det er jeg altså blitt, og stolt av det. Mestringsfølelsen jeg hadde når jeg fullførte mitt første prosjekt var ubeskrivelig. Var kanskje litt ambisiøst å starte med Kristianes Bølgegenser, men det gikk jo! Og jeg lærte ekstremt mye. Nok om det nå – siste ferdigstilte prosjekt er denne sommertoppen fra Witre Design – Nordisk Sommertopp! Den er strikket på pinne 8 i Sandnes Line i fargen Terrakotta 4234.

Trenger du flere fargetips? Her ser du fargene du bør satse på i 2019.

Syns denne oppskriften var veldig godt forklart, og er et perfekt prosjekt for nybegynnere. Pinne 8 gjør at det går fort fremover, og ikke minst så elsker jeg å strikke med dobbel tråd. Lingarnet har lett for å dele seg, så viktig å være obs på det så det ikke blir så mange løse singeltråder. Til tross for det er kvalitet på garnet mykt og deilig, og det har litt tyngde slik at sommertoppen blir litt strekt ut når du har den på. Lekkert!

Nordisk Sommertopp strikket i Sandnes Line i fargen Terrakotta 4234

TIPS TIL FINE KANTMASKER

Ved fellingen til ermehull og hals så lar du ytterste maske være en konstant kantmaske. I starten på hver pinne så løfter du kantmasken av som du skulle strikket den rett/vrangt. På vrangen må du passe på å ha tråden foran arbeidet. På slutten av hver pinne så strikker du kantmasken som vanlig rett eller vrangt. Kantmasken felles altså aldri. Du feller de to maskene foran kantmasken i stedet. På denne måten får du en finere ytterkant♥

Egenstrikket Nordisk Sommertopp av Witre Design som ligger sammenbrettet på et marmorbord.

Oppskrift kan kjøpes hos Witre Design. Hverken oppskrift eller garn er sponset.

Lykke til med strikkingen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.