OM MEG

RIKKE WAAL / 28 ÅR / TRONDHEIM

Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør, foto, fashion, beauty og å skape inspirerende innhold.

Denne bloggen har eksistert på ulike plattformer siden 2011,
men nå har jeg valgt å starte på nytt i en retning som er mer  m e g  ♥

Enjoy!

Mine passions!

Interiør. Helt siden jeg var liten har jeg elsket å style, pynte og fikse hjemme. Vet ikke hvor mange ganger jeg ommøblert på pikerommet og stolt viste frem resultatet til mamma og pappa. Interessen har ikke dabbet av med årene men heller blitt en stor del av livet mitt. Møbler, interiør, farger, former og ulike tekstiler gjør så ufattelig mye med et rom, og jeg bare elsker å skape ulike uttrykk med alle disse virkemidlene! Her finner du alle innleggene i HOME & INTERIOR.

Foto. I takt med interiørinteressen har også fotointeressen vokst frem, må jo ta bilder av det jeg har skapt? Jeg er ingen profesjonell fotograf med proft utstyr, men jeg har mine lille mobiltelefon og et titalls apper på utstyrslista. Burde kanskje investere i et tripod-stativ. Uansett så holder dette i massevis til mitt bruk, og jeg elsker å fokusere på de små detaljene i bildene mine.

Strikk. Jeg hadde aldri i verden trodd jeg skulle bli en strikker, jeg var faktisk en av de som så litt ned på strikkere haha. Men nå er jeg altså helfrelst og det produseres gensere på løpende bånd. Det er noe med roen og kosen jeg får av å strikke. Og ikke minst det at jeg skaper noe helt selv. Jeg kan faktisk lage mine egne klær! Sjekk ut kategorien KNITS her.

Art direction. På samme måte som med strikkingen så motiveres jeg av å skape noe, og se resultatene av det jeg gjør. Jeg har hele livet hatt en sterk estetisk sans og ser med en gang om noe funker eller ikke. Det er av og til litt plagsomt, da jeg er meget selvkritisk, men jeg ønsker bare at resultatet skal bli perfekt! InDesign og Photoshop er mine beste venner ut i de sene nattetimer.

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM

My everyday life @rikkewaal

Knitting 4 ever @rikke.knits


KONTAKT

Lurer du på noe eller ønsker å komme i kontakt med meg?

 Kontaktskjema

Send e-post

 

Share the love: