OM MEG

Velkommen til min blogg om innredning og styling!

OM MEG

Mitt navn er Rikke Waal og jeg er ei 29 år gammel jente fra Trondheim som elsker interiør og å leke med ulike farger, former og teksturer for å skape harmoniske omgivelser.

Hele livet har jeg vært opptatt av å ha det fint rundt meg, og i voksen alder har interiør og innredning blitt en av mine største hobbyer. Jeg bruker mye av tiden på å finne nye skatter til hjemmet, og henter inspirasjon fra både arkitektur, fashion og klassiske interiørblader.

Det viktigste for meg er å skape interiør som er velfungerende til sitt formål, men som samtidig er estetisk vakkert å se og føle på. Det er skapergleden som driver meg fremover og jeg elsker å se resultatene etter lang tids planlegging.

Jeg har bakgrunn fra både økonomi og markedsføring, og det er innen det kreative fagfeltet jeg liker meg best – kanskje fordi det henger så tett sammen med innredning. Å lage kreative kampanjer, jobbe med tekst og visuell kommunikasjon til både print og digitale medier syns jeg er kjempegøy. Jeg liker en kreativ utfordring!

Rikke Waal

INTERIØR & STYLING

Jeg tror at noen av oss er født med en intuitiv følelse for hvordan man skal innrede et hjem slik at resultatet blir som planlagt. Mens andre kanskje trenger en liten dytt for å vite hva vi egentlig liker og trenger for å få et harmonisk, hjemmekoselig og ikke minst velfungerende hjem.

Formålet med denne bloggen er å dele mine beste tips
til hvordan du kan skape ditt drømmehjem♥

For meg er det magefølelsen som forteller meg om noe fungerer eller ikke. Små detaljer gir et samlet helhetsinntrykk, slik at alle elementene i et rom er like viktige. Et hjem er mer enn et sted for å spise mat, sove og vaske klær – et hjem har sjel og personlighet, og er det stedet hvor man skal finne roen og være seg selv.

Jeg er i alle fall typen som elsker å være hjemme. Det beste som finns etter en lang dag er å sette seg i godhjørnet i sofaen, med masse puter i ryggen og en stor kopp med te. Da finner jeg roen og koser meg skikkelig.

Rikke Waal Home