Sofaen Vilmar fra Sofacompany og marmorbord

PÅ SØKEN ETTER DEN PERFEKTE LENESTOLEN

Sofaen Vilmar fra Sofacompany og marmorbord

Min lille stue viste seg å være større enn den først så ut til. Hurra! Så i tillegg til sofa, sofabord og flere meter med String hyllesystem har jeg også plass til en lenestol! Den skal få plass ved vinduet, og jeg er skråsikker på at den vil komplementere sofaen godt. Enn så lenge får blomsterpotten og lyslyktene stå der, for problemet akkurat nå er å finne den perfekte lenestolen. Og kjøpe meg en plante da..

Se de første bildene fra leiligheten i innlegget Welcome to my home

Stilleben av keramikk fra Studio Arhoj og lysestake fra Kähler

Sofaen Vilmar fra The Sofa Company / Sofakompagniet

Sofaen er virkelig drømmesofaen. Møt Vilmar fra Sofacompany

I flere uker nå har jeg søkt rundt, men klarer ikke helt å bli enig med meg selv om hverken farge, utforming eller overflate. Siden sofaen er i dyp blå velur og gulvteppet i en typ gammelrosa farge så er jeg ganske i tvil om fargen på stolen. Det aller fineste blir muligens en lenestol som er i sort eller eik.. Men jeg tenker også litt på komfort, vil jo at det skal være en godstol, så det er også et viktig kriterium. Dette er så vanskelig..

Den perfekte lenestolen

Her har jeg i alle fall plukket ut noen av mine favoritter så langt. Noen er way beyond mitt budsjett, men hallo det er jo lov å drømme seg litt bort♥

Flatlay over lenestoler fra blant annet Muuto, Hay og &Tradiition

1 By Lassen / 2 &tradition / 3 Hay / 4 Ellos / 5 Gubi / 6 Hay / 7 Ellos / 8 Muuto

 

Hvilken er din favoritt?

Min er definitivt den fra By Lassen.. Tenk deg å synke ned i den etter en lang dag og bare la stolen gi deg en klem?
Må bare vinne i Lotto først♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.