String hyllesystem med dekor.

WELCOME TO MY HOME

String hyllesystem med dekor.

WELCOME TO MY HOME

Nå har jeg snart bodd i den nye leiligheten i tre uker – og endelig begynner ting å bli litt på stell her hjemme! Takket være mamma og pappa har jeg fått malt soverommet, montert opp hylleseksjonen på stua, og ikke minst fått fraktet og bært inn alle møbler og stæsj. Uendelig takknemlig for all hjelp♥

Utpakking av marmorplaten til sofabordet. I bakgrunnen sees en del av sofaen Vilmar fra Sofacompany.

Sofaen Vilmar fra Sofacompany i mørk blå velur. Foran sofaen står et sofabord i hvit marmor.

VILMAR FRA SOFACOMPANY

Sofaen kom tidlig en fredag morgen og handy som jeg er så fikk jeg montert den helt selv. I skrivende stund sitter jeg henslengt på sjeselongen og bare nyter følelsen av myk og comfy velur. Hva mer kan en jente ønsker seg? Uansett, sofaen ble en suksess! Var veldig spent på hvordan den kom til å bli i rommet, og den viste seg å ikke bli så dominerende som jeg først trodde. Faktisk så er det ganske god plass, så tanken er å skaffe en lenestol med tiden. Har allerede startet å kikke litt, men jeg skal ikke forhaste meg der.

NEXT UP!

Neste punkt på to-do-lista er å få hengt opp tv’n og finne ut hvor jeg skal henge speil, bilder og String Pocket-hyllene. Det er heldigvis masser av veggplass igjen, så spørsmålet er bare hva som skal hvor. Her får jeg bare prøve meg frem!

Jeg deler mine juni-favoritter innen interiør, fashion og beauty – se innlegget her!

String-hyllesystem på stua

Om få dager reiser jeg nordover for å dra i et bryllup. Det blir roadtrip med jentene – og jeg gleder meg neesten like mye til det som til selve bryllupet! Har aldri kjørt med bil så langt nord, så det blir en opplevelse i seg selv også. Alt jeg trenger til bryllupet er heldigvis klart – både kjole, sko, hårpynt og ikke minst gaven♥ Jeg har også laget layout til gavelistene så disse skal printes i løpet av denne uken. Jeg og jentene er nemlig de heldige som får åpne alle pakkene, hihi! Og selvsagt skrive ned navn og gave på gavelistene så brudeparet vet hva de har fått av hvem. Viktig og ikke minst GØY «jobb». Å åpne gaver, selv om de ikke er mine, er jo ren pleasure!

Vi snakkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.