Utsikt fra et utkikkspunkt på vei mot Tjongsfjord

HEADING NORTH

Utsikt ut mot havet fra Nesna

Sommeren er virkelig tiden for bryllup – og forrige helg var jeg så heldig å tilbringe fire herlige dager i Nordland. Vi kjørte oppover langs Helgelandskysten og jeg kan ikke annet enn å si at jeg føler meg heldig som bor i vakre Norge! Fjorder, fjell, hav og vill natur, elsker det♥

Utsikt fra et utkikkspunkt på vei mot Tjongsfjord

Roadtrip med gjengen kan ikke beskrives. Det er bare hysterisk morsomt. Det førstes som skjedde var at jeg sviktet som kartleser – som førte til at vi måtte ta en ferje ekstra, som igjen førte til at vi ikke rakk den ferjen vi egentlig skulle ta. Jeg skylder på Google Maps, men egentlig så var vi alle fornøyde med å kjøre langs Helgelandskysten. Kystnorge er bare overnaturlig vakkert! Vel på veien så ble det full dramatikk og bråbrems da et ekorn var på tur over veien. Det siste jeg så var en buskete brun hale, og det var en lettelse å se ut bakruta og få bekreftet at vi ikke ble mordere på turen nordover.

Bryllupet i seg selv var helt nydelig. Pynten, maten, talene – og ikke minst brudeparet! Fri bar og liveband sendte alle gjestene ut på dansegulvet, og jeg må innrømme at swing- og linedance-kunnskapene var ganske rustne. Men gøy allikevel! Dette skal trenes på til neste bryllup!

Vi skåler for brudeparet med champagne

Sneakpeak på gavebordet

Borddekorasjon til bryllup

Tusen takk for en fantastisk helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.