Flatlay of dreamy Scandinavian interior

MORE LIVINGROOM INSPO

Change your mind – and change your mind again!

Flatlay of dreamy Scandinavian interior

Livingroom mood board vol. 2

sofa & puff The Sofa Company / keramikkskåler Studio Arhoj/Ting / lysestake By Lassen
skuffeseksjon String Furniture / lampe Menu / lysestake Menu / vase Iittala / speil House Doctor

Øvrige bilder via Pinterest
Ta gjerne turen innom mitt Livingroom Inspo Board her for lenker og mer inspirasjon

Trendfargen blå

Jo mer jeg kikker på interiør jo mer endrer jeg mening på hvordan jeg vil ha det. Jeg elsker det beige og rosa som dominerer nå, men innerst inne så heller jeg faktisk mer mot de kalde tonene. Jeg har alltid vært en blå person (og råsa da), og har alltid vært ekstremt glad i dype og mørke blåtoner. Jeg kastet meg aldri på bølgen med Jotuns Deco Blue, selv om den er aldri nydelig.. og nå er det så mange av mine nærmeste som har malt hjemme med den, så jeg ser heller for meg lyse vegger med detaljer i blått – og hvitt, sort, gull og tre.

Sjekk ut mitt første mood board for stua i årets trendfarger!

Den blå puffen fra The Sofa Company er seriøst noe av det fineste jeg har sett. Deilig myk velour i den dypeste og mest drømmeaktige blåfargen.. herregud. Anbefaler alle å stikke innom showroomene til The Sofa Company. I Trondheim ligger det rett ved Portalen på Solsiden. Jeg var i himmelen når jeg kom inn der, så mye fint til fine priser. Jeg syns ofte at møbelbutikker som Bolia, Skeidar og Bohus har helt ville på priser enkelte varer. Direkte overpriset vil jeg si. Da er det digg å finne rimeligere alternativer som er av minst like bra kvalitet.

Det store sofavalget

I over to måneder nå har jeg lett etter sofa, og i denne perioden har jeg konkludert med at jeg lider av beslutningsvegring. Sofa er jo nesten det viktigste møbelet i et hjem, og det er umulig å bestemme seg! Det er for mange alternativer, og jeg endrer retning annenhver dag. MEN jeg tror nå at det blir denne lyse beige fra The Sofa Company. Tror tror tror. Ville egentlig ha en sofa i velour, men siden jeg skal ha den blå puffen så blir det litt overkill med sofa i samme stoff. Og Söderhamn fra IKEA ble rett og slett kicket ut av listen den dagen jeg så Asha.

Nedtellingen har startet

Flytting nærmer seg med stormskritt og jeg teller ned dag for dag. Det siste jeg må få avklart før selve overtakelsen er hvilke farger jeg skal ha hvor, slik at jeg kan starte å male samme dag. Som sagt så blør hjertet mitt for de beige og rosa tonene, så det blir altså noe råsa på soverommet. Avslører ikke akkurat hvilken farge helt ennå..stay tuned. På stua så vil det rosa måtte vike for gråbeige og hvitt tror jeg. Jeg har mye stæsj, ekstremt mye, så et blankt lerret i bakgrunnen tror jeg vil passe meg bra. Spennende å se hvordan det blir!

Fargene du bør satse på i 2019!

Nå er lørdagen allerede halvveis, og jeg sier meg fornøyd med å ha rukket både trening, et par episoder av Sex and The City og nytt inspo-innlegg på bloggen. Resten av kvelden skal nytes med venner, god mat og vin. Ha en strålende lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.