MINE 10 INSTAGRAM FAVORITTER

i kategorien interiør

Jeg er selvutnevnt interiørjunkie og bruker litt for mye tid å scrolle meg gjennom hundrevis av instaposter hver eneste dag. Men det er så verdt det. Det er så mange lekre hjem, stilige must-have produkter og inspirerende innhold i interiør-verdenen, så jeg er så takknemlig for at det går an å lagre favorittene mine så jeg kan se tilbake på dem senere. Feeden min i lagrede bilder er definitivt mer lekker og sammenhengende enn min egen, men nok om det akkurat nå.

Det er utrolig mange lekre kontoer på instagram, men jeg har håndplukket mine absolutte favoritter for dere. Jeg er veldig opptatt av det rene og enkle, så mange av favorittene mine bærer preg av dette. Ikkeno’ chabby chic eller Home-skilt her i gården.

Alexander White

@alexanderwhite

Min absolutte favoritt! De deler helt nydelig bilder av leiligheter som kommer for salg i Stockholm. Stylingen er en helt annen verden enn det vi opererer med i Norge, så her har vi mye å lære – både privatpersoner og stylister.

Bilder via alexanderwhite.se

Entrance

@entrancemakleri

Nok et meglerfirma, men denne gangen fra Göteborg. Elsker hvordan de klarer å få så mye sjarm og varme i bildene, når interiøret i seg selv ofte er sort-hvitt. Syns Entrance, eller stylistene deres da, er gode på å ha et spesifikt blikkfang i hvert rom, enten i form av en spesiell lampe, stol eller en hel bildevegg.

Alle bilder via entrancemakleri.se

Andre favoritter

@enkontrast

@nordiskehjem

@cateshill

@bosthlm_realestate

@housebythefjord

@_mariannejacobsen_

@scandinavianhomes

@kristine.harbo

.

FLERE INSTAGRAM-TIPS?

Sjekk ut innlegget mitt med inspirasjon til stuen, der lister jeg opp noen flere insta-favoritter.

Håper du fant noen nye kontoer å følge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.