LIVINGROOM IDEAS

Nå er det mindre enn to måneder igjen til flytting, så da er det på tide å avsløre planene for stua!

Målet for stua er å utnytte plassen godt, men samtidig ikke ha for mye ting slik at den oppleves overfylt. I små leiligheter er oppbevaring alltid et problem, og det gjelder å tenke i både høyden og bredden for å maksimere oppbevaringsmulighetene i rommet. Jeg har en god del møbler fra tidligere, så det er heldigvis ikke mye jeg trenger å handle inn.

Les mer om mine planer og innkjøp til leiligheten her!

Her får du svaret på hvordan du får et sterilt og hvitt bad til å bli lunt og innbydende

Oppbevaringen på stua blir hovedsakelig hyllesystemet fra String Furniture i eik og hvitt, men mulig det blir behov for noen hyller på den ene veggen i tillegg. Jeg får se hvordan det blir først! Men på toppen av handlelista står sofa – og det eneste kravet jeg har til den er at den har sjeselong, hehe! Tenk så deilig å slenge seg ned der etter en lang dag på jobb. Tekoppen i ene hånden og fjernkontrollen i den andre. Lengter! Komfort er også viktig, så jeg har kikket en del på Söderhamn fra IKEA. Med slike dype seter er sofaen perfekt til å krølle seg oppi, samtidig som den er stor nok til at en overnattingsgjest kan sove der. Og for meg som ikke har gjesterom så er en flerfunksjonell sofa alfa omega.

LIVINGROOM IDEAS – MOOD BOARD

Living room ideas in a mood board

Speil House Doctor / Sofa IKEA / lysestake By Lassen / skuffseksjon String Furniture / Pidestall Menu / Vase Menu


INSTAGRAM INSPO FAVORITES

Som alltid har jeg scrollet meg gjennom Instagram og funnet noen inspirasjonsbilder.

Kanskje du finner en ny konto du kan følge?

Bilder via @josefin_netz og @nordiskehjem

Bilde via @stylingbolaget

Bilder via @stylizimoblog og @sarah_cocolapine


Share the love:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.