LEILIGHETSKJØP & INNREDNINGSPLANER

Two doors open for new beginnings

JEG HAR KJØPT LEILIGHET!

De første månedene i 2019 har bare rast avgårde med mye jobb, leilighetssalg, og til slutt leilighetskjøp! Livet smiler om dagen, mildt sagt. Det er mye som skjer både jobb og privat, men det som opptar meg mest er selvsagt innredningen av den nye leiligheten! Jeg kan bruke en hel kveld (og natt) på å søke rundt etter inspirasjon, farger, møbler og interiør. Heldigvis har jeg et veldig godt utgangspunkt da leiligheten er helt ny, så jeg slipper oppussing denne gangen, men selvsagt er det noe som må gjøres før jeg er helt fornøyd. Det er i alle fall kjempegøy å drømme seg bort i den o’så store interiørjungelen. Er så mye fint!

Edgy nightstand by Maze

Maze Edgy nattbord // room21

SO EXCITED!

Jeg har det meste av møbler fra før, så det er ikke de største innkjøpene som står på lista, men av erfaring så dukker det opp en del småting som til slutt gjør summen på kvitteringen høyere enn jeg trodde. Det er jo nesten slik at èn runde på IKEA gjør at budsjettet er sprengt! Regner meg det er flere enn meg som blir revet med av både lysestaker, planter og duftlys der inne?

Vil du vite mine planer for badet så finner du moodboard med informasjon her♥

Selve leiligheten er bygd i 2017, så den er relativt ny og fresh! Forrige eier har ikke gjort så store endringer, så den er som et blankt lerret som jeg skal få hjemmekoselig og lunt. Leiligheten har god romløsning, store vinduer som slipper inn masse lys, og ikke minst en stor veranda med sol fra morgen til kveld. Den innfrir i alle fall mange av mine ønsker, så jeg er meget fornøyd med kjøpet så langt!

Men tilbake til det jeg skal fikse når jeg endelig står med nøklene i hånda. Her er to-do lista for innredningen av leiligheten:

TO DO LIST

Bestemme farger til soverommet og stua

I dag er ene veggen på stua malt i en grå kalkmaling, mens resten av leiligheten er helt hvit. Jeg vil ha et mer lunere uttrykk, så jeg skal gå for mer jordtoner og varme farger. Nå er jeg egentlig en veldig «blå» person (ELSKER blått!!), men jeg er så hekta på de beige og rosa fargene som preger trendbildet nå at jeg tror jeg kommer til å gå i den retningen.

Sjekk ut innlegget mitt om hvilke farger du bør satse på i 2019!

Kjøpe sofa!

Sofa er det eneste store møbelet jeg må legge litt penger i. Nå er ikke leiligheten av den største sorten så jeg må finne en variant som både er komfortabel å krølle seg oppi med en kopp te og Netflix, men også for å ha hele jentegjengen på besøk samtidig. Har en sofa i kikkerten allerede, men det haster heldigvis ikke ennå med å kjøpe, så har god tid til å se litt mer før jeg bestemmer meg.

Kjøpe tekstiler

Soverommet trenger nytt sengetøy og hodeputer, og badet skal få nye håndklær. Men først må jeg bestemme hvilke farger jeg skal på veggene, slik at fargene på tekstilene passer. Til stua har jeg allerede en god del puter, både kjøpte og egensydde, så der tror jeg rett og slett det ikke blir plass til mer.

Innrede boden

Boden er i dag uinnredet, og jeg har planer om å få satt opp en hylleseksjon med både klesoppheng, skuffer og åpne hyller. Det er mye som jeg ikke bruker hver dag som må få en plass i boden, så her må jeg tenke både plassbesparende og kreativt for å få til et system som klarer å romme alt. Heldigvis er det også en bod i kjelleren, så hvis det blir overfylt oppe så får noe stæsjet ta turen ned dit for lagring.

Diverse

Jeg trenger også et helfigurspeil og noe småtteri til kjøkkenet, så det er allerede planlagt en tur på IKEA med jentene for å shoppe litt. Vi er faktisk to venninner som skal flytte i løpet av de nesten månedene, så vi snakker nesten ikke om noe annet enn leiligheter, farger, innredning og interiør – elsker det♥


Kjenner jeg meg selv rett så dukker det opp flere ting etter hvert som tiden går, men det er også viktig å bo seg inn før man gjør store investeringer i møbler og dyre interiørting. Det er stor forskjell på hvordan man tror det blir å bo der, og hvordan det faktisk blir. Men jeg har planene klare, og laget handleliste med priser og linker til produktenes nettside, så alt er under kontroll. Første bud er i alle fall farger til veggene, så nå skal jeg ut og hente inn fargekart!

Vi snakkes!

Share the love:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.