Bathroom mood board rikke Waal

BATHROOM DREAMS

Planlegging av alle rommene i leiligheten er godt i gang, så her skal du få et innblikk i mine tanker for badet!

Badet i leiligheten er som bad flest i nybygg (dessverre), og oppleves veldig hvitt, sterilt og enkelt. Altså ikke så veldig innbydende for et lite hjemmespa.. Jeg tenker derfor å innføre litt farger for å mykne opp litt, men kommer også til å tilføre en del sorte elementer. Jeg bare digger hvordan sort får alt til å føles så ekslusivt, men samtidig så er jeg veldig glad i det myke og sarte. Derfor blir det en liten kombo så rommet ikke skal oppleves så hardt♥

Det beste for smoothe opp syns jeg er å tilføre ting fra naturen. For eksempel flettede kurver, en grønn plante, tekstiler i lin og bomull – og ikke minst benytte naturens egen fargepalett. Jordfarger går nesten alltid ton i ton, og kan kombineres på utallige måter. Nå som beige, greige og duse rosatoner dominerer trendbildet så sier jeg bare kjør på!

BATHROOM MOOD BOARD

Bathroom mood board rikke Waal

Tekstiler H&M / Speil Muuto / Oppbevaring Vitra / Håndsåpe Savon de Marseille / Pedalbøtte VIPP / Kurv IKEA

Blir ikke dette bra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.