CHRISTMAS PREP #2 – CHRISTMAS WRAPPING

Christmas wrapping

Endelig er vi desember, og nedtellingen til julaften har startet! Heldigvis er det hele 22 dager igjen og disse desemberdagene skal utnyttes til det fulle. Juleforberedelsene startet jeg med for en måned siden, men det er fortsatt en del ting som står igjen. Å kjøpe julegaver, pynte hjemme, bake litt og ikke minst kose meg med julekalender og håndball på tv’n♥

Og en annen ting på to do-lista er selvsagt å pakke inn julegavene!

HER FÅR DU INSPIRASJON TIL HVORDAN DU SELV KAN PAKKE INNE JULEGAVENE♥


CHRISTMAS PREP er en bloggserie med flere innlegg med tips til hva du kan gjøre hjemme for å få en koselig førjulstid. De andre innleggene i denne serien finner du her:

Christmas Prep #1 – Cookies med sjokolade

Christmas wrapping

CHRISTMAS WRAPPING


Å pakke inn julegavene er noe av det koseligste jeg gjør før jul. Jeg forsøker å gjøre noe nytt hvert år, men jeg går stadig tilbake til mine favoritter – nemlig gråpapir, gull, sølv, med noen få innslag av rødt eller grønt. Julen for meg vil alltid være rød, men på pakkene så syns jeg at gull og sølv virkelig kommer til sin rett.

Jeg syns gråpapir er en fantastisk base. Den kan brukes som den er, den kan tegnes på, skrives på, eller du kan bruke det som utgangspunkt for å lage ditt helt unike papir! For eksempel kan du ta litt maling på en kvast med granbar, som du trykker hardt mot gråpapiret slik at du får et avtrykk – og vipps så har du et gavepapir som ingen andre har♥

I år så bruker jeg gråpapiret som det er, gavebånd i gull og en grankvist som kronen på verket.

Christmas wrapping

TIPS TIL HVA DU KAN PYNTE OPP JULEGAVENE MED


Christmas wrapping ideas

Trenger du mer inspirasjon?
Sjekk ut Christmas Wrapping-boardet mitt på Pinterest♥

Christmas wrapping and ornaments

Christmas wrapping

VARIER MED ULIKE TEKSTURER


Innpakningspapir og gavebånd kommer i alle slags kvaliteter, og du kan kombinere bruken av disse ut fra hvilket uttrykk du ønsker. Innpakningspapiret kan være både shiny og matt, eller du kan rett og slett bruke avispapir! Du kan også bytte ut papiret med en hjemmesydd gavepose. Denne kan den heldige mottakeren bruke senere for å oppbevare strikketøy eller andre ting i. Å bli mer miljøvennlig er nok den beste julegaven vi kan gi til planeten vår♥

I stedet for de klassiske gavebåndene du krøller med saksen, så kan du bruke remser av stoff, silkebånd, garn eller enkel hyssing. Små grep gjør store forskjeller. Er du ekstra kreativ så kan du hekle eller strikke gavebånd, for eksempel med en i-cord.

Christmas wrapping

Tadaa!

Det er fortsatt lenge til jul, så du kan kanskje snike deg ut på julaften mellom Askepott og julemiddagen for å finne litt friskt granbar til pakkene♥


HVORDAN SKAL DU PAKKE INN ÅRETS JULEGAVER?


 

Share the love:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.