4 JULEGAVETIPS TIL DEN KREATIVE

En guilty pleasure jeg har er å snoke rundt i hyllene med bøker hos Ark og Norli. De har bøker innenfor de fleste interessefelt, og jeg kan være der i timesvis for å bla i bøker om design, visuell kommunikasjon, fashion og interiør. Vinner jeg i Lotto en gang så vil mye av pengene gå til bøker for å si det sånn♥

Jeg har alltid vært en lesehest og elsker å lese både krim og andre romaner, men jeg brenner litt ekstra for bøker innenfor det estetiske og kreative. Det har blitt noen coffee table books gjennom årene, og sier absolutt ikke nei til flere!

JULEGAVER SOM GIR INSPIRASJON OG SKAPERGLEDE

I de aller fleste vennegjenger og familier finnes den ene personen som alltid lager de kuleste bursdagskortene, har det mest spennende interiøret, eller som alltid har en idé som de andre bare rister på hodet av. Her har du fire boktips til din kreative sjelevenn – eller til deg selv!

julegavetips-til-den-kreative

Scandinavia Dreaming av Angel Trinidad og Emma Fexeus
En bok om utviklingen av skandinavisk design. Her blir du kjent med historien, designerne, skandinaviske brands, samt får masse inspirasjon til å gå nye veier i ditt eget hjem. Perfekt til interiør-junkien <3

Hand Lettering av Annika Frau
Dette er en tutorial-bok som tar deg gjennom kunsten å skrive. Typografi syns jeg er utrolig spennende og vi ser bare mer og mer av fonter innen hand writing. Jeg er helt forelsket i fonten Northwell som er en standardfont i appen Unfold som jeg bruker til instagram. Den er bare så lekker og jeg blir så sinnsykt inspirert til å eksperimentere mer med typografi!

Dusty av Maria Horgen og Jorunn Tharaldsen
En bok som gir kunnskap om varige fargevalg som aldri går av moten. Perfekt for vennen som skal pusse opp eller som har planer om å kjøpe seg et nytt sted å bo – masse inspo!

Hygge av Marie Tourell Søderberg
Denne boken sees nesten allerede som en klassiker av bokelskere verden over. Hygge gir deg en grundig innføring i hva hygge-begrepet betyr for oss nordboere, og hvordan du selv skaper hygge hjemme. Dette er boken for livsnyteren som benytter enhver anledning til å tenne duftlysene og nyte en kveld under pleddet med tekoppen og siste utgave av Bonytt.


HVA ER DIN FAVORITTBOK OM DESIGN, INTERIØR OG KREATIVITET?


Alle bøkene finnes hos Ark.
Dette innlegget er ikke sponset, bare personlige meninger.
Share the love:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.